2018

Op deze pagina komen foto’s uit de actualiteit zoals ongevallen, inzet brandweer enz.

[08-03] De brandweer rukte uit voor een schoorsteenbrand aan de Nieuwedijk in Pernis. Men kon het pand pas bereiken nadat een verkeerd geparkeerde bestelauto verwijderd was. De brand zelf viel mee, de brandweer heeft met een ladderwagen de schoonsteen schoongeveegd.

[17-02] Op de kruising bij Ahoy op de Zuiderparkweg heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. In eerste instantie werd er gesproken over een beknelling maar daarvan bleek geen sprake. Wel zijn de inzittenden van beide auto's in een ambulance onderzocht. Er onstond een redelijke opstopping omdat in Ahoy het druk bezochtte ABN AMRO tennistoernooi plaatsvond.

[14-01] Bij een éénzijdig ongeval op de Vondelingenweg in Rotterdam t.h.v. de afslag Pernis is 's avonds een auto op zijn kant terecht gekomen. Vermoedelijk heeft de bestuurder een stuurfout gemaakt, de middenberm geraakt en zo op zijn kant doorgeschoven en tegen de vangrail tot stiltstand gekomen. De brandweer moest er aan te pas komen om de bestuurder uit het wrak te bevrijden. De gealarmeerde traumaheli is afbesteld.